Afbeelding
Foto:

Rijssen rolt de rode loper uit

RIJSSEN – De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. Daarom rollen de centrum ondernemers van 15 tot en met 17 maart de rode loper uit en dat niet alleen... In die week organiseert de gemeente Rijssen-Holten samen met ondernemersvereniging HABI op Grotestraat 3 een heus Pop Up Raadscafe´.

Deze Pop Up op 't Schild is voor iedereen toegankelijk. Dit om iedereen die 21 maart mag stemmen op een speelse manier kennis te laten maken met het vele en goede werk dat de gemeenteraad in Rijssen-Holten doet. Het programma is nog volop in ontwikkeling en is te vinden op www.rijssen-holten.nl/verkiezingen. Zo krijgt begin volgende week basis-, middelbaar beroeps- en voortgezet onderwijs binnen de gemeente een podium. Op 15 maart ouderen en 17 maart jongeren. Alvast een tip van de sluier; op de 15e doet de verkiezingskaravaan van RTV Oost Rijssen aan... En op 9 maart is er een lijsttrekkersdebat in Holten gevolgd door een Pop Up tijdens de weekmarkt in Holten op de 16e.

In debat
Een dag later, op 17 maart, gaan de lijsttrekkers 's middags met elkaar in debat in het Pop Up Raadscafe´ in hartje Rijssen. Van hier uit zendt lokale omroep Radio 350 de hele week live uit! Op 17 maart vindt in de Pop Up een verloting plaats. Ook u kunt meedingen naar mooie prijzen. Bij uw aankopen bij de deelnemende winkels en horeca ontvangt u een kaartje. Op vertoon van uw kassabon en het kaartje dingt u in de Pop Up mee naar die mooie prijzen. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemers, deze kunt u vinden op www.winkeleninrijssen.nl. Koopcentrum Rijssen rolt de rode loper uit en heet u van harte welkom!