Afbeelding
Foto:

Budget Select Keukens verrast met Happy Deals.

RIJSSEN - In de showrooms in Rijssen en Apeldoorn zijn tijdelijk meer dan 20 scherp geprijsde Happy Deals te vinden. Keukens in alle stijlen en opstellingen, voorzien van de meest moderne apparatuur. Topkwaliteit voor een prijs om heel happy van te worden en voor alle kopers ook nog een mooie happy deal-actie: een Whirlpool vaatwasser cadeau.

"Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Bij Budget Select Keukens daarom geen 'verborgen' kosten en dure tegenvallers achteraf. Wij verkopen namelijk gewoon de beste keuken voor de beste prijs. Geen addertjes onder het gras." Aldus Herman van de Noort. "We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Uiteindelijk gaat het om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder."

Kwaliteitsapparatuur
Bij Budget Select Keukens kunt u ook kiezen uit een breed assortiment moderne inbouwapparatuur in elke prijsklasse. De merken waar zij mee samenwerken staan allemaal stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang kookplezier. Alles uiteraard voor de beste prijs.

Showroomkeukens met voordeel
Bij Budget Select Keukens in Rijssen is de afgelopen weken ruimte gemaakt voor de nieuwste modellen, waarvan een groot deel al te bewonderen is. De allerlaatste showroommodellen staan nu in de uitverkoop. "Een groot voordeel van showroomkeukens is dat zij op zeer korte termijn te leveren zijn. Bovendien zijn de keukens zeer aantrekkelijk geprijsd. De kortingen op de keukens inclusief alle apparatuur kunnen oplopen tot wel 70%" aldus Herman.

2e Paasdag geopend