Afbeelding
Foto:

PAND 55

RIJSSEN - Waar het 3 jaar geleden allemaal mee begon zijn natuurlijk onze tuinmeubelen. Maar in de 3 afgelopen jaren is het assortiment erg uitgebreid. Naast de buitenmeubelen, outdoor jassen en vesten is de collectie aangevuld met binnen meubelen, accessoires en dames kleding.

Met het voorjaar voor de deur is het weer tijd voor de tuinmeubelen. Het zijn geen standaard tuinmeubelen d.w.z. bij ons zijn het niet alleen vaste sets. Men kan zelf samenstellen en mixen. Alles wordt binnen een week geleverd of zelfs nog dezelfde dag! We zijn 2e paasdag extra geopend zodat u in alle rust al een goed beeld kunt krijgen van onze mooie collectie.

Collectie
De binnen meubelen bestaan uit massief hout (mango of teak) of gecombineerd met staal. We hebben dining tafels van teak in verschillende maten gecombineerd met allerlei stoelen. De stoelen zijn van teak, kunststof, metaal, rib stof, kunstleer of koeienhuid. Salontafels zijn er in verschillende afmetingen en modellen. De collectie is verder uitgebreid met een aantal kasten van mango gecombineerd met metaal. Zeer exclusief is ons TV meubel, het is door ons zelf ontworpen. Je kunt het bestellen in Mango of Teak. Alles uit voorraad leverbaar.

Accessoires
De collectie is verder aangevuld met mooie accessoires. Het gaat hierbij vooral om vazen, potten, schalen, vachten, leuke unieke items om het helemaal af te stijlen. Zeker niet onbelangrijk zijn onze mooie lampen: vloerlampen, tafel lampen, hang- en wandlampen.

Kleding
De jassen en vesten van Kjelvik zijn wind- en waterdicht en ademend, voor dames en heren. Een groot gedeelte is van soft shell, dit is erg aangenaam om te dragen. Voor de dames hebben we ook nog een nieuwe voorjaarscollectie aan vesten, blouses, sjaals etc. binnen. Allemaal in de nieuwste kleuren!

Tot snel bij PAND 55