Afbeelding
Foto:

Passie en Paasconcert van Jongerenkoor Judah

RIJSSEN - Voorafgaand aan de stille week geeft Jongerenkoor Judah uit Rijssen onder leiding van Kees van den Boogaard op vrijdag 23 maart 2018 een Passie- en Paasconcert in de Schildkerk te Rijssen.

Tijdens het concert wordt de waardevolle boodschap van Goede Vrijdag en Pasen ten gehore gebracht in diverse liederen. In het lied "Langs de via Dolorosa" wordt de weg bezongen die Jezus heeft bewandeld voor zijn kerk. Ook zingt het jongerenkoor het lied "In de bovenzaal". De geschiedenis van de instelling van het heilig avondmaal wordt al zingend verteld. In "Vat mijne hand" wordt de afhankelijkheid van God bezongen. De volgende musici zorgen voor een muzikale omlijsting: Laura Paalman (viool) , Annemiek Morsink (dwarsfluit), Arjan Wouters (orgel), Hugo van der Meij (piano).
Kom ook luisteren
Hebt u wel eens van het Jongerenkoor Judah gehoord, maar hebt u het nog nooit horen zingen? Kom dan luisteren naar dit concert. Iedereen is van harte welkom. Zij hopen u en jou graag te ontmoeten! De entree voor deze avond is gratis. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Het concert begint op vrijdag 23 maart om 19.30 uur.

Dick Tukkers