Afbeelding
Foto:

Veiling brengt 10.000 op voor ALS


RIJSSEN - Op zaterdag 10 maart vond aan de Fahrenheitstraat in Rijssen de feestelijke opening plaats van het bedrijf Outdoor Gigant met een groots opgezette Lentefair.

Tijdens deze fair vond er een veiling plaats, waarbij alle standhouders producten ter beschikking stelden voor deze veiling, waarvan de opbrengst, een bedrag van 10.000 euro, ter beschikking werd gesteld aan Otto en Marietje Voortman uit Rijssen. Marietje lijdt aan de verschrikkelijke spierziekte ALS.

Goed bezochte fair
Het bedrijf Out Door Gigant uit Vriezenveen liet Rijssen kennis maken met een nieuw concept tijdens deze druk bezochte Lentefair, namelijk een totaalpakket, om een tuin compleet in te richtten. Alle onderdelen in deze stijltuin zagen er voortreffelijk uit, terwijl er ook veel bekijks was bij de overkappingen. Rondom de tuin waren diverse standhouders bezig hun waren aan de man te brengen, tuinaccessoires, klompen, hamburgers, wenskaarten, kaas, kettingen, stands van liefdadigheidsverenigingen en dergelijke. Ook waren er kinderactiviteiten, bloemschikken, Oud Hollandse spelen, een houtbewerkingsshow en politiehondenshow en kraampjes met eten, dus voor elk wat wils.
Dick Tukkers