Retuned

RIJSSEN - De DDF Crew tourt met de theatershow 'Retuned' door Nederland en zal op 23 maart te zien zijn in het Parkgebouw Rijssen.

De show "Retuned' is indrukwekkend. De DDF Crew laat zien dat springtouwen niet alleen voor de jeugd of sporters is. Door springtouwen onder meer te combineren met acrobatiek, muziek en dans ontstaat een spectaculaire show. Een show vol verbazingwekkende momenten. Een avond vol entertainment van de bovenste plank is gegarandeerd. De theatershow van de DDF Crew bijwonen kan op 23 maart om 20.00 uur in Parkgebouw Rijssen, Oosterhofweg 49 te Rijssen. Kaarten kosten € 19,50 en zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Parkgebouw of via www.parkgebouw.nl.

Vrijheid van denken en doen

RIJSSEN - Arjan Erkel kennen we als de Nederlander die in 2002 werd ontvoerd in Dagestan. Hij kwam na 20 maanden vrij en nu deelt hij zijn verhaal tijdens de voorstelling "Vrijheid van denken en doen". Op zaterdag 24 maart staat hij in Parkgebouw Rijssen

In deze voorstelling vertelt Arjan over zijn gevangenschap. Hij vertelt over zijn angst en eenzaamheid tijdens de ontvoering, maar ook over de strijdlust en het tactisch communiceren met de moslimrebellen, zijn ontvoerders. Ook deelt hij de muziek die hem troost bood in moeilijke tijden tijdens en na zijn ontvoering. Zijn ontvoerders 'zongen' op den duur zelfs het nummer "Oerendhard" met hem mee. Samen met Jan Wilm Tolkamp, voormalig gitarist van de band Normaal, maakt hij dan ook een toer met de muzikale theatervoorstelling "Vrijheid van denken en doen". Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij Parkgebouw Rijssen en kosten € 19,50. Aanvang is die avond om 20.00 uur.