Bigfoot Junior

HOLTEN - De 13-jarige Adam is het hoofdpersonage in de film Bigfoot Junior. Hij is alleen niet zomaar een jongen van 13.

Het leven van Adam is niet altijd even makkelijk. Hij wordt gepest op school en hij heeft zijn vader al op jonge leeftijd verloren. Hij gaat op zoek naar wie hij is en waar zijn unieke en toch wel speciale trekjes vandaan komen. De film Bigfoot Junior is op 28 maart om 15.00 uur te zien in Kulturhus Holten, Smidsbelt 6. Reserveer kaarten voor de film via www.kulturhusholten.nl.

Broederliefde

RIJSSEN - Broederliefde komt op zaterdag 24 maart naar Lucky, Morsweg 8e in Rijssen.

Op 24 maart gaat de zaal al open om 21.30 uur, zodat iedereen er helemaal klaar voor is als Broederliefde om 23.45 uur het podium zal betreden. Zowel nieuwe hits als 'Officieel' als de klassieker 'Ik was al binnen' zullen te horen zijn. Kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de deur.

Workshop Mixed Media

RIJSSEN - Creatief bezig zijn, kan op zaterdag 31 maart met Cindy Wille.

De workshop Mixed Media staat in het teken van de oceaan. Met verschillende materialen zoals pasta's, inktsprays, wax en schelpen wordt van een leeg canvas een uniek kunstwerk gecreëerd. De workshop is voor iedereen; voor degene die het een keer wil uitproberen en voor degene met ervaring. De workshop kost € 39,95 en is op 31 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur. Opgeven kan via www.hobbyvision.nl of in de winkel aan de Bouwstraat 34 in Rijssen.