Afbeelding
Foto:

Pand 55 viert het driejarig bestaan

NIJVERDAL - Tweede Paasdag is het 3 jaar geleden dat wij onze winkel PAND 55 hebben geopend. Het eerste seizoen waren er alleen tuinmeubelen maar dit is snel veranderd.

Ons assortiment is erg gegroeid. Naast tuinmeubelen hebben we nu ook een ruime keuze in binnenmeubelen, accessoires, outdoorjassen, vesten en dameskleding. De tuinmeubelen zijn zeer divers. Er zijn loungesets, diningsets, bistrosets, balkonsets, losse stoelen en tafels en meer. Meubelen worden door Gerwin in elkaar gezet en dan gratis (binnen een straal van 50 km) dezelfde dag bij u thuis afgeleverd. Naast de meubelen hebben we ook parasols in verschillende kleuren en maten. De zweefparasol is een echte topper! Hij past bijna in iedere tuin of zelfs op het balkon. Moeite met het kiezen van de juiste parasol? Dan komt Gerwin graag naar u toe om samen tot de beste keuze te komen.

Uit voorraad leverbaar
De binnenmeubelen bestaan uit massief mango hout, teak of hout gecombineerd met staal. Dit assortiment bestaat onder andere uit eettafels, stoelen, salontafels, kasten en een eigen ontworpen TV meubel. Alles is uit voorraad leverbaar.

Outdoor kleding en meer
We hebben een mooie collectie accessoires samengesteld. Op dit moment hebben we ook een superleuke paascollectie. Lampen zijn er ook in diverse soorten met een industriƫle look. De kleding collectie bestaat uit outdoor jassen en vesten van het merk Kjelvik. Deze zijn over het algemeen wind en waterdicht en ademend, ideaal voor buitenactiviteiten! Met het voorjaar voor de deur zijn de nieuwste voorjaar- en zomerjassen al weer binnen. Voor de heren tot en met maat 5XL en voor de dames tot en met maat 50. Voor de dames hebben we een nieuwe voorjaarscollectie aan shirts, blouses, vesten en meer binnen. Allemaal in de nieuwste kleuren en voor zeer scherpe prijzen! Tweede Paasdag geopend!