Gert-Jan Konijnenbelt
Gert-Jan Konijnenbelt Foto:

Toyota Konijnenbelt viert feest met aanbiedingen

NIJVERDAL - Toyota Konijnenbelt viert deze week een bijzonder feest. Eigenaar Gert-Jan Konijnenbelt viert op 23 maart namelijk zijn vijftigste verjaardag.

Gert-Jan is inmiddels de derde generatie die de scepter zwaait over Autobedrijf Konijnenbelt. Het bedrijf werd in 1936 in Tubbergen opgericht door zijn opa. Het bedrijf groeide en in 1956 volgde een verhuizing naar Nijverdal. Zij zijn nu nog steeds gevestigd op deze plek; de Wierdensestraat 27-31. Sinds 1971 is het bedrijf Toyota dealer. Daarnaast bieden zij ook diverse andere diensten aan naast verkoop en service van auto's, zo beschikt het bedrijf ook over een eigen benzinestation.

Tijd voor feest
De vijftigste verjaardag van Gert-Jan Konijnenbelt mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. En wie jarig is trakteert; in dit geval op leuke aanbiedingen. Lezers van Hart van Rijssen-Nijverdal kunnen deze en komende week profiteren. Welke aanbiedingen zijn er? Bij aankoop van Yokohama banden ontvangt u de tweede band met maar liefst 50 procent korting. Het uitlijnen van banden is gratis bij onderhoud of APK. Koopt u banden? Dan kost vulling met stikstof slechts 1 euro per band. Bij onderhoud of een afspraak voor onderhoud ontvangt u een gratis autowasbeurt. Op ruitenwissers ontvangt u 25 procent korting. Laat u ook uw wintercontrole uitvoeren door de vakkundige monteurs? Dan kost dit 9,95 euro in plaats van 19,95 euro.

Kom langs
Kom langs en profiteer van deze leuke aanbiedingen. Autobedrijf Konijnenbelt is gevestigd aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal. Bel met 0548-61 28 08 of kijk op: www.toyota-konijnenbelt.nl