Kledingbeurs voorjaars- en zomerkleding

HOLTEN - 'De Dame van Limburg' houdt een kledingbeurs van 22 tot en met 24 maart. De plek om alvast voorjaars- en zomerkleding in te slaan.

'De Dame van Limburg' is een winkel met tweedehands merkkleding voor dames. Tijdens deze kledingbeurs kan kleding ingebracht worden. De kleding dient wel schoon, gestreken en van goede kwaliteit te zijn. Daarnaast kan er natuurlijk ook geshopt worden om zo de kledingkast weer te vullen. Naast kleding worden er ook accessoires als sieraden en hoeden verkocht. Kom ook shoppen tijdens de kledingbeurs. 'De Dame van Limburg' vindt u aan de Kerkstraat 5 in Holten.

Tweede editie
Ladies Park Run

RIJSSEN - Op 24 maart 2018 vindt voor de tweede keer de Ladies Park Run plaats. Een loop van 5 km voor vrouwen van 16 jaar en ouder.

De Ladies Park Run wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Rijssen. Vorig jaar was de eerste Ladies Park Run en het grote succes en de vele positieve reactie was reden genoeg om dit jaar weer het evenement te organiseren.

Er moet tweemaal een ronde van 2,5 km door het Volkspark en om de havezathe de Oosterhof afgelegd worden. De prestatie wordt beloond met een medaille en een goedgevulde goodiebag. In het Parkgebouw kunnen deelnemers gebruik maken van kleedkamers, maar deelnemers en toeschouwers kunnen ook in het Parkgebouw terecht voor een kopje koffie. Deelname kost € 9,50 en kan alleen door voorinschrijving via www.ladiesparkrun.nl.

Step into Spring

HOLTEN - Genieten van een driegangenlunch en tegelijkertijd de nieuwste voorjaarsmode bekijken? Dat kan op 24 maart bij Tastoe van 12.30 uur tot 15.00 uur.

De kledingwinkels in Holten laten tijdens de 'Step into Spring Lunch & Fashion Show' zien wat zij te bieden hebben. Zij tonen u hun mooie voorjaarscollecties. U bent zo snel op de hoogte van de trends voor dit voorjaar voor zowel kinderen als voor volwassenen. En dat alles kunt u zien terwijl u geniet van een driegangenlunch. Tickets voor 'Step into Spring' kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij Tastoe, Smidsbelt 6-01 te Holten.