Afbeelding
Foto:

Verhalen vertellen en luisteren bij De Twee Schimmels

RIJSSEN – Het is weer tijd voor echte verhalen. Op dinsdagavond 27 maart vertellen mensen hun eigen verhaal tijdens Tenx9 bij Café De twee Schimmels in Rijssen. Vertellen, luisteren, napraten en genieten met een lekker drankje erbij.

Tenx9 is overgewaaid vanuit Belfast, Noord-Ierland, maar inmiddels ook in Rijssen een bekend fenomeen. 9 mensen vertellen in 10 minuten hun verhaal. Iedere avond heeft zijn eigen thema. Dit keer is het "Dat nooit meer!". Er zijn maar 2 voorwaarden: het verhaal moet waar én zelf meegemaakt zijn. Tenx9 streek al eerder neer bij De Twee Schimmels en zorgde telkens voor bijzondere avonden. Je mag je eigen verhaal vertellen, maar ook onder het genot van een bak koffie of een biertje genieten van de verhalen die verteld worden. Zelf een verhaal vertellen? Meld je dan aan via tenx9rijssen@gmail.com of kijk op Facebook.com/tenx9rijssen.

Kom ook
Aanschuiven en genieten van de verhalen? Noteer dinsdag 27 maart in je agenda en schuif gezellig aan. Het eerste verhaal begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.