Afbeelding
Foto:

Fiat Panda met gratis automaat of € 1.500 korting

TWENTE - Al 10 jaar lang is de Fiat Panda in Europa de best verkochte auto in zijn segment, en dat wordt gevierd bij Fiat-dealer Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Wanneer je nu een nieuwe Fiat Panda koopt, krijg je een gratis automaat of € 1.500 korting!

De Fiat Panda is beschikbaar in de voordelige maar rijk uitgeruste Popstar, zeer luxe Lounge of de speciale TECH-uitvoering en je kan kiezen uit de kleuren blauw zwart, wit, rood, grijs en zilver. Standaard zijn de geselecteerde Panda's uitgerust met onder meer airco, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen. Hier een aantal voorbeelden:

1.500 euro korting op de Fiat Panda Popstar. Nu verkrijgbaar vanaf 12.499 euro. De Panda Popstar is standaard rijk uitgerust met onder andere airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en radio/cd/mp3-speler. Een Panda is altijd vijfdeurs, dus de instap is gemakkelijk.

Gratis automaat, Fiat Panda Lounge. Nu verkrijgbaar vanaf 13.950 euro. Standaard is de luxe Panda Lounge uitgerust met onder andere het Uconnect-systeem met radio/cd/mp3 speler, USB en AUX-aansluiting. Via Bluetooth kun je handenvrij telefoneren, en alles bedien je eenvoudig vanaf het stuur.

Gelimiteerde uitvoering, Fiat Panda TECH. Nu verkrijgbaar vanaf 13.395 euro. De Panda TECH is uitgerust met onder andere airconditioning, Uconnect radio met USB en AUX-aansluiting, radio- en telefoonbediening op het stuur, privacyglas en lichtmetalen wielen.

Voorwaarden
De actie geldt tot en met 31 maart 2018 (maar zolang de voorraad strekt) op voorraadmodellen. De consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, vermijdbare kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen. Vraag de verkoopadviseur van Fiat-dealer Aaltink naar de voorwaarden.