Concert voor Stichting ALS

RIJSSENS - Door te luisteren naar prachtige muziek de Stichting ALS steunen is op donderdag 5 april mogelijk in Parkgebouw Rijssen.

Het Rijssens Mannenkoor verzorgt samen met Vocaal Ensemble De Twente Zangers een concert. De opbrengst ervan zal ten goede komen aan de Stichting ALS. Deze stichting zet zich onder meer in voor patiënten met de ziekte ALS. Het unieke van deze avond is dat het Rijssens Mannenkoor voor het eerst onder leiding van dirigent Jaap Kremer een concert geeft. De muzikale avond bijwonen kan vanaf 20.00 uur in Parkgebouw Rijssen, Oosterhofweg 49 te Rijssen. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen via www.parkgebouw.nl. Ook bij de kassa van het Parkgebouw zijn kaarten verkrijgbaar.

Weg van jou

HOLTEN - Als de werkgever andere plannen heeft dan gedacht, kan het leven er ineens heel anders uitzien. Ook Evi ondervindt dat in de film 'Weg van jou'.

Evi is een dertiger en ambitieus. Ze verwacht promotie te krijgen en daarvoor naar Rio de Janeiro te gaan. Ook haar vriend denkt met haar mee te gaan. Hij heeft zijn gepakte koffers al klaar staan. Het blijkt echter geen Rio de Janeiro maar Terneuzen te worden. Hoe dat haar leven op de kop zet, is te zien in 'Weg van jou'. Ze laat alles en iedereen achter; het stadse leventje, haar vriend en haar vriendinnen. Ze moet opnieuw haar leven op gaan bouwen in Terneuzen. De film is donderdag 5 april om 20.00 uur te zien in Kulturhus Holten, Smidsbelt 6. De entreeprijs bedraagt € 7,25.