De Potvis

RIJSSEN - Toneelvereniging Puur staat op 6 en 7 april op de planken met de voorstelling "De Potvis".

De Potvis is een luchtige komedie van de bekende schrijver Frank Houtappels. Het stuk gaat over twee zussen, hun moeder en de buurman. Allen worden zij ermee geconfronteerd dat het leven niet oneindig duurt en dat het bestaan zoals ze dat leiden een beperkte houdbaarheid heeft. Dit alles zorgt voor een avond vol humor in Parkgebouw Rijssen met Toneelvereniging Puur. De voorstelling begint beide avonden om 20.00 uur. Kaarten à € 10,- zijn zowel te koop bij de kassa van het Parkgebouw als via www.parkgebouw.nl.

Rovers, zangers en reizigers

HOLTEN - In Natuurmuseum Holterberg wordt 1 april de nieuwe tentoonstelling 'Rovers, zangers en reizigers' geopend.

Vogels zijn er in allerlei soorten en maten. De interactieve tentoonstelling 'Rovers, zangers en reizigers' laat u vele soorten zien. Ook leert u meer over de vogeltrek en vogelgeluiden. Maak kennis met de verscheidenheid van vogels en het mooie maar ook gevaarlijke leven van vogels in het Natuurmuseum Holterberg.

Mode Event Rijssen

RIJSSEN - Ondernemersvereniging HABI organiseert ook dit jaar weer 'Mode Event Rijssen' met de voorjaars- en zomermode.

Op zaterdag 7 april zal dit evenement gaan plaatsvinden op het Schild. Hier wordt een overdekte cat-walk opgesteld waar de nieuwste trends getoond worden. De winkels in het centrum van Rijssen zijn op 7 april tot 21.00 uur geopend. Kom ook kijken in het centrum van Rijssen.

Oei, wat kruipt daar uit het ei

HOLTEN - In het Natuurmuseum Holterberg zijn er weer kuikentjes ontsnapt. Deze moeten door kinderen gezocht worden en naar Moeder Kip teruggebracht worden.

In Natuurmuseum Holterberg is er op Eerste en Tweede Paasdag weer veel te beleven; zoekgeraakte kuikentjes, de paashaas en vreemde eieren in het bos van Daantje Das. Kom met Pasen ook naar het Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12 te Holten tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.museumholterberg.nl.