Afbeelding
Foto:

Dirk Rijssen in top 12

RIJSEN - De jaarlijkse winkelwedstrijd van Dirk is in volle gang. Dirk Rijssen heeft daarin de halve finale bereikt en behoort daarmee in ieder geval tot de beste 12.

Eind vorig jaar klonk het startschot voor de jaarlijkse winkelwedstrijd. Medewerkers van alle 120 winkels strijden om de titel 'Beste Dirk van Nederland'. Elke ronde vallen er winkels af. Inmiddels is de halve finale aangebroken. Dirk Rijssen behoort tot de beste 12 en zit in de halve finale.

De Beoordeling
Tijdens de winkelwedstrijd beoordelen bezoekers van binnen en buiten de organisatie alle Dirk-winkels meerdere keren op een aantal onderdelen. Centraal daarin staan de kernwaarden van Dirk: klantgericht, kostenbewust, resultaatgericht, proactief en respect. Supermarktmanager Erik de Velde is blij met dit resultaat: "Ik ben trots op mijn team dat we al zo ver gekomen zijn. Maar we gaan natuurlijk voor de hoofdprijs: een plek in de finale en, nog beter, de titel 'Beste Dirk van Nederland'. De komende weken gaan we ons voor de volle 100% inzetten om dit te bereiken. In april als de finale plaatsvindt, hopen we natuurlijk op de eerste plek te eindigen."