Afbeelding
Foto:

Verbouwingsopruiming bij Bubbels & Jets

ENTER - Bubbels en Jets is bezig met een grote voorjaarsopruiming. Niet zomaar, want het bedrijf gaat verbouwen. Er zijn daarom vele leuke aanbiedingen te vinden op het gebied van badkamers, keukens, wellness en meer.

Bubbels en Jets is al vele jaren uw vertrouwde adres voor alles met betrekking tot de badkamer. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment van bubbelbaden, spa's, sauna's, wand- en vloertegels én het Küchenwelt keukenassortiment. Omdat de showroom opnieuw verbouwd gaat worden met nieuwe opstellingen kunt u nu maximaal profiteren van zeer aantrekkelijke aanbiedingen. De kortingen kunnen oplopen van 50 tot wel 90 procent korting.

Badkamers
Er zijn diverse complete showroom-badkamers te koop voor prijzen die honderden tot duizenden euro's lager liggen dan gebruikelijk. Een complete Villeroy & Boch 'Bellevue' badkamer voor slechts 995? Het kan, dankzij een korting van maar liefst 87 procent op de adviesprijs. Maar let wel: op is op. Er is ook een uitgebreide hoeveelheid badkamer-meubelen te vinden met telkens wisselende voorraad. Er zijn ook partijen ingekocht specifiek voor deze actie. Een selectie van de aanbiedingen is ook op de website te bekijken, maar het mooiste is om dit zelf te ervaren in de showroom van ruim 1700 vierkante meter. Binnenkort zijn ook weer diverse mooie nieuwe Küchenwelt showopstellingen te bekijken; Bubbels & Jets is namelijk tevens pilot store voor het befaamde Duitse keukenmerk.

Baden en meer
Natuurlijk zijn er ook diverse baden, spa's en jacuzzi's te koop voor binnen en buiten. Zo zijn er diverse showroom-aanbiedingen van de toonaangevende merken HotSpring en Dimension One. Ultiem genieten en heerlijk tot ontspanning komen, voor een prijs die u laat glimlachen. Bent u meer een sauna-liefhebber? Bubbels en Jets heeft ook diverse sauna's gunstig in de aanbieding met prijzen die u duizenden euro's kunnen schelen. Dit loopt uiteen van de kleinere sauna die perfect geschikt is voor uw bestaande badkamer, tot Helo's professionele buitensauna's.

Kom langs
Bezoek de showroom van Bubbels & Jets aan de Vonderweg 28B in Enter voor al deze leuke verbouwingsaanbiedingen. Kijk ook op: www.bubbelsenjets.nl

Afbeelding