Pasen bij Dondertman

HOLTEN - Kinderen en dieren kunnen op 2 april het Paasfeest vieren bij Kinderboerderij Dondertman.

Op Tweede Paasdag is het feest, ook voor de dieren. De dieren krijgen namelijk een heerlijke brunch voorgeschoteld rond 13.00 uur. Een schouwspel om van te genieten. Voor kinderen is er ook een paasquiz waarmee een prijsje gewonnen kan worden. Natuurlijk maakt ook de Paashaas nog zijn opwachting en er mag natuurlijk met de dieren geknuffeld worden. In het knuffelhuis zitten de kuikentjes al te wachten. Kinderboerderij Dondertman is te vinden aan de Meester Bosweg 5 in Holten en is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (Eerste Paasdag gesloten). De entree bedraagt € 3,50.

Paasdisco bij
Het Ravijn

NIJVERDAL - Zwemmen, dansen en uitleven met hilarische spellen in, bij en op het water bij zwembad Het Ravijn.

Op vrijdagavond 30 maart wordt het een groot feest bij zwembad Het Ravijn, Piet Heinweg 16 in Nijverdal. Er zal die avond een Paasdisco gehouden worden. Het zwembad is vanzelfsprekend helemaal ingericht in de paassfeer voor de Paasdisco. Een disco zonder muziek is natuurlijk niet mogelijk, dus ook een DJ zal er zijn om vrolijke en swingende muziek te draaien. Een gezellige en actieve avond samen met vrienden vol met zwempret en het spelen van spellen. De Paasdisco is van 19.15 uur tot 21.00 uur en de entree bedraagt € 3,95 en voor leden van NKC'51 en The Valley slechts € 2,-.

Paasspeurtocht met brunch

MARLE - Ook in Marle zijn er voor jong en oud de nodige activiteiten met Pasen zoals een paasbrunch en een paasspeurtocht.

Er kan op Eerste en Tweede Paasdag vanaf 12.30 uur van een paasbrunch genoten worden bij Pannenkoekenhuus Marle, Hellendoornseweg 40. Om 11.00 uur begint samen met de Paashaas de grote paasspeurtocht van Marle. Na 1,5 km is het dan tijd voor de brunch. Voor kinderen is er een speciaal kinder-paasbuffet. Voor de volwassen bestaat de brunch uit een kop soep, allerlei hartige en zoete gerechten en ter afsluiting een paasdessert. Voor volwassenen kost de brunch € 19,95 en voor kinderen (3 tot 12 jaar) is dit € 7,95. Vooraf reserveren is gewenst en kan telefonisch via 0548 681 316.