Afbeelding
Foto: Gerrit Dannenberg

Rinus Leusink is 70 jaar. Stuur hem eens een mooie kaart!

RIJSSEN - De bekende Rijssenaar Rinus Leusink vierde vorige week zijn 70-ste verjaardag.

Rinus Leusink verblijft al geruime tijd in een tehuis in Almelo en het gaat heel goed met hem. Familie en vrienden brachten hem vorige week een bezoek bij 't Mölke, wat hij bijzonder op prijs stelde.

Wereldreizen
In zijn actieve jaren werd Leusink bekend als de plaatsgenoot die tijdelijke banen nam bij Rijssense bedrijven om dan met het verdiende geld wereldtrips te maken tot ver buiten Europa toen dit nog lang geen gemeengoed was.

Gemeentehuis
Een van de bezoekers van Rinus' verjaardag was gemeentebode Erik Brinks. "Toen Rinus nog in Rijssen woonde, kwam hij regelmatig op het gemeentehuis een kop koffie drinken.

Adres
Nadat hij definitief in Almelo ging wonen, zoek ik hen steevast ieder jaar op zijn verjaardag op. Hij vindt het fijn om op zulke dagen Rijssenaren op bezoek te krijgen. Ook ontvangt hij graag felicitaties. Zijn adres is: Rinus Leusink, Brugstraat 33, 7607 XJ ALMELO.

Kapper
Brinks heeft toestemming gevraagd aan Rinus en zijn zus Ria Dannenberg-Leusink om een foto van hem in Hart van Rijssen te plaatsen, zodat alle Rijssenaren kunnen zien dat het goed gaat met hem. Speciaal voor het feest is hij naar de kapper geweest, zodat hij er op de foto tiptop uitziet.