Afbeelding
Foto:

Woon en Slaap

ALMELO/ENSCHEDE - Woon & Slaap is klaar voor de paasshow. In de meubelbranche zijn al jaar en dag de bekende dagen Pasen en Kerst de tijd dat de showrooms er perfect bij moeten staan.

Voor Woon & Slaap is tweede paasdag elk jaar weer een belangrijk moment om de showrooms er perfect bij te laten staan. Het weer is op zo'n leuke feestdag wel een bepalende factor of het een succesvolle wordt.? Te mooi weer en de potentiƫle klanten gaan lekker het bos is, wat uiteraard begrijpelijk is.? Vanuit ons vak blijven we daarom ook continue bezig om de consument zo prettig mogelijk te bedienen met een verrassend assortiment tegen een vriendelijke prijsklasse.? Vooral door de combinatie van sfeer en beleving gekoppeld aan vakkundigheid en eerlijkheid van onze medewerkers, mogen wij ons vaak belonen met erg tevreden klanten.? En juist een dag als tweede paasdag is voor ons een mooi meetmoment. Wij nodigen u graag uit om ons eens te bezoeken of in uw omgeving te vragen wie wel eens een aankoop heeft gedaan bij ?Woon & Slaap. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs.

Kom langs
Laat u verrassen door de nieuwste producten van Happy@home, PTMD, Byboo, MySons en nog veel fabrikanten. Bij ons staat altijd de koffie klaar. Woon & Slaap is gevestigd aan de Woonboulevard 28 in Almelo en het Schuttersveld 20 in Enschede. Kijk ook op: www.woonenslaaponline.nl