Tonio

RIJSSEN - De aangrijpende film 'Tonio' is gebaseerd op het boek van A.F.Th. van der Heijden en is op 12 april om 20.00 uur te zien in Parkgebouw Rijssen.

Het verhaal gaat over de ouders van Tonio. Tonio is enig kind en komt door een ongeval om het leven. Dit heeft een grote impact op de ouders die het overlijden van hun zoon moeten verwerken en het leven weer moeten zien op te pakken. Kaarten voor de film à € 4,50 zijn bij de kassa van het Parkgebouw en online op www.parkgebouw.nl te krijgen.

Pubquiz

HOLTEN - In teamverband vragen van uiteenlopende aard beantwoorden is noodzakelijk bij De Grote Pubquiz bij Grand café Het Keuntje in Holten.

Vragen over muziek, film, reizen of de regionale of landelijke actualiteiten kunnen allemaal voorbij komen tijdens De Grote Pubquiz. Deelnemen mag, maar moet niet en het winnen van de quiz is natuurlijk leuk, maar belangrijker is de gezelligheid van de avond. De pubquiz begint om 21.00 uur op 7 april in Grand café Het Keuntje, Dorpsstraat 29 in Holten.

Met Uw Orkest

RIJSSEN - Het project 'Met uw orkest' is 7 april om 20.00 uur te zien in het Parkgebouw.

'Met uw orkest' is opgezet door Orkest van het Oosten. Het doel was om het publiek meer betrokken te krijgen bij wat er op het podium gebeurt. Tijdens de eerste workshop in september zijn een aantal kandidaten geselecteerd die tijdens 'Met uw Concert' het kamerorkest van het Orkest van het Oosten dirigeren. Dirigent Rolf Verbeek heeft de kandidaten gecoacht en zal tijdens deze avond ook zelf een aantal stukken dirigeren. Toegangskaarten voor 'Met uw orkest' zijn bij het Parkgebouw Rijssen, online en bij de kassa, te koop voor € 5,-.

Snoevers organiseren rit

RIJSSEN - De nieuwe bromfietsclub 2taktsnoevers in Rijssen gaat een leuke rit organiseren.

Op 12 mei start deze rit om 12.00 uur bij het clubhuis aan de Morsweg in Rijssen. De 2-Takt Snoevers organieren zelf zo'n twee ritten per jaar en de nodige technische avonden voor de fanatieke sleutelaars. Zij zijn onderdeel van MTC 'n Tuf in Rijssen. Kijk ook op hun website: www.2taktsnoevers.nl