Afbeelding
Foto:

Modeshow
Habi op koopzaterdag

RIJSSEN - Dat Rijssen een volwaardig en compleet mode aanbod heeft dat laat Habi Rijssen graag zien op zaterdag 7 april. Op een groot podium bij de fontein presenteren professionele modellen de nieuwste voorjaars- en zomermode.

Op een grote overdekte catwalk worden de nieuwste trends geshowd. De catwalk is te vinden op het Schild bij de fontein. De shows van 30 minuten beginnen om 14.00, 15.00, 16.00, 19.00 en 20.00 uur. Er zal na afloop van de shows voldoende tijd zijn om te winkelen, omdat er een extra koopzaterdagavond is in Rijssen. Alle winkels zijn open tot 21.00 uur. De deelnemers aan de show zijn: Bengels & Ko, Blush, Eshuis Mode, Getdrezzed, Jolie Women, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Magnifique Fashion, Le Parrell, PC Zijstraat, Unique, Welkoop en Wessels Mode. De modetrends van lente 2018 zijn samen te vatten als indrukwekkend, vol van kleur, prints en statements. De optimistische blik van ontwerpers vertaalt zich in het gebruik van glanzende stoffen, parels, kleurige borduursels, botanische prints en warme, frisse en felle kleuren. Collecties vol rijke materialen en mooie kleur- en combinatiemogelijkheden zijn het resultaat.

Rijke decoraties
Het barokke, exotische verre Oosten blijft onze mode op een prachtige manier beÏnvloeden. De grote exotische bloemen en vogels, de glanzende en rijke materialen en warme kleurtinten zijn volop aanwezig in de zomermode. Naturel chic Tegenhanger van dit exotische geweld zijn de nudekleuren aangevuld met zilvergrijs, porselein-roze en mintgroen. Toegepast op naturelle materialen zoals katoen, linnen en zijde. Maar ook deze trend is 'rijk' door de vele accessoires, borduursels, coatings, parels en andere opvallende decoratie. Strikken en plissé geven het een extra romantisch laagje.

Expressief en eigenwijs
sterren, strepen, maar ook grote opvallende teksten kenmerken deze licht rebelse, eigenwijze stijl in de mode. Je ziet het veel terugkomen in retro-sportieve kleding, maar ook op glanzende, chiquere stoffen wordt veel gebruik gemaakt van teksten en opvallende accessoires. Naast leer en denim zien we veel jersey-katoen en velours in de collecties. Kom kijken op 7 april en laat u inspireren! Ook op het Hoge Walplein vindt u een catwalk met modeshows van deelnemers uit WC de Hoge Wal. Deze shows beginnen om 13.30, 15.00, 16.30 en 19.30 uur. Dansschool 'Dans of Fernanda' verzorgt mooie en flitsende dansshows. Voor verdere informatie kunt u mailen naar: info@habi-rijssen.nl.