Afbeelding
Foto:

Heb je zomerkriebels? Kom naar de leuke Summer Fair Rijssen

RIJSSEN - Op 15 en 16 juni 2018 organiseert Stichting Summer Fair Rijssen haar eerste summer fair in de wijk Veeneslagen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang! De Stichting, opgericht door 5 enthousiaste burgers, wil hiermee geld inzamelen voor 3 goede doelen, te weten: Stichting Burgerwacht VSR, Stichting Vrienden van Siloah Rijssen en het Hospice de Reggestroom.

De Summer Fair Rijssen vindt plaats op de weide naast sporthal de Stroekeld, aan de Laan Oud-Indiƫgangers 1, te Rijssen. Op de summer fair zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor ondernemers om hun producten en/of dienstverlening te presenteren.

Veel te doen
Op buitenplein 1 staan de deelnemende goede doelen met eigen kramen met leuke spullen en versnaperingen. Daarnaast zijn hier mooie plekken voor dealers van auto's, campers en caravans. In de grote tent zijn er plekken die naar eigen inzicht door de ondernemers ingericht kunnen worden. Op buitenplein 2 van de summer fair is het ook mogelijk om een marktkraam te huren. Ook zijn er op buitenplein 2 leuke activiteiten voor de jeugd. Zij kunnen zich vermaken met o.a. een stormbaan, de kop van jut, een rodeostier en een eendenbak.

Komt u ook?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om als ondernemer deel te nemen aan de Summer Fair Rijssen, neem dan contact op via info@summerfairrijssen.nl of ga naar de website www.summerfairrijssen.nl of facebookpagina @summerfairrijssen. De organisatie, bestaande uit Dennis Geitenbeek, John Nijhuis, Pascalle Udink, Marc Bouman en William ten Hove, kijkt er naar uit u te mogen begroeten op de Summer Fair Rijssen in juni!

Data en tijden
De Summer Fair Rijssen is op vrijdag 15 juni van 16.00 tot 22.00 uur. Zaterdag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie Summer Fair Rijssen: Op de weide naast sporthal de Stroekeld, aan de Laan Oud-Indiƫgangers 1 in Rijssen.