Afbeelding
Foto: Gerrit Dannenberg

Kaas- en Worst-netwerkavond weer een groot succes

RIJSSEN – De netwerkavond van de ondernemers Maarten Steunenberg van Hevotec en Ronald Vrijenhoek van RV Trading is donderdagavond weer een groot succes geworden.

Ondernemers uit alle bedrijfstakken bezochten de netwerkavond in de hal van Hevotec aan de Heliumstraat. Doel van de initiatiefnemers was een laagdrempelige netwerkavond waarbij tevens geld ingezameld werd voor goede doelen. Vrijenhoek schat dat hiervoor, na aftrek van kosten, rond de 3000 euro zal overblijven.

Informeel
Steunenberg en Vrijenhoek kwamen elkaar tegen op de jongste Habito-bedrijvenbeurs. Vooral het informele karakter van die beurs sprak hen bijzonder aan wat hen deed besluiten jaarlijks een laagdrempelige en informele netwerkavond te beleggen. Onder het motto "gezellig keze en worst etten" werd vorig jaar een eerste bijeenkomst gehouden. Ook de tweede avond was geslaagd.

Formule
"Een eenvoudige formule," aldus Vrijenhoek. "We zetten de hal open, hangen schermen neer waarop de deelnemers zich kunnen presenteren. Statafels erin, schalen met hapjes en wat te drinken en zie daar: de hal loopt gewoon weer vol. Een formule die zeker om een herhaling vraagt.