Lentefair

NOTTER - De Christelijk Gemengde Zangvereniging "Looft den Heer" organiseert op 21 april de Lentefair.

Bij Kulturhus Irene aan de V. Kregtenweg 9 is er op 21 april tussen 10.00 uur en 16.00 uur veel te beleven voor jong en oud. Er zal een markt worden gehouden waar bij de diverse kramen boeken of CD's gekocht kunnen worden. Ook wanneer u zoekt naar andere spullen, is het zeker de moeite waard om bij de kramen te snuffelen. Verder is er gezorgd voor de nodige versnaperingen als patat, gebakken vis, hamburgers en pannenkoeken. Ook voor de kinderen is er voldoende vermaak met een springkussen en spelletjes. Kom ook naar de gezellige Lentefair op 21 april.

Plearpiep'n-rit

ENTER - Op 28 april is het inmiddels al de vijfde keer dat de Enterse Motorclub de Plearpiep'n-rit organiseert.

Op 28 april vanaf 12.00 uur bent u welkom in het clubhuis van EMC, Krompatte 4 in Enter. De start van de rit zal om 13.00 uur zijn. De Plearpiep'n-rit is een tocht van ongeveer 70 km lang en is voor iedereen met een oude brommer de perfecte gelegenheid om die mooie brommers van vroeger tijden te laten zien en te horen. Deelname aan de tocht kost € 7,- en opgeven kan op de website www.entersemotorclub.nl.

Wierdens Korenfestival

ENTER - In de RK kerk Antonius Abt in Enter zijn er op 21 april in het kader van het Wierdens Korenfestival zes koren te horen.

Alle zes de koren laten u genieten van de mooiste zang die zij in huis hebben. Wie weet kunnen zij andere koren van het festival er ook wel mee imponeren. Het festival is gratis toegankelijk en wordt gehouden tussen 13.00 uur en 17.00 uur.