Bingo wijkcentrum Nijverdal

NIJVERDAL - Wijkgebouw De Vleugel in Grootlichter organiseert op 25 april weer een gezellige bingo.

Deze woensdagavond 25 april bent u van harte welkom vanaf 19.00 uur. Natuurlijk is er weer een mooi prijzenpakket te winnen. U speelt toch ook mee?

Koningsdag Smidsbelt

HOLTEN - Voor de vijfde keer wordt op de Smidsbelt Koningsdag gevierd met muziek, optredens en activiteiten voor iedereen.

Koningsdag op 27 april begint met het luiden van de klokken om 8.45 uur en de aubade om 9.00 uur. Verder zal er een kinderrommelmarkt gehouden worden rond het Kerkplein, is er een gezinsfietstocht georganiseerd en is er op circuit Beuseberg de veteranenrace. Ook wanneer u van muziek houdt is het genieten op Koningsdag in Holten. Wat er op Koningsdag te beleven is in Holten kunt u op www.svnf.nl lezen.

Vrijmarkt Koningsdag

NIJVERDAL - Ook in Nijverdal wordt Koningsdag gevierd met activiteiten georganiseerd door Stichting Bruisend Nijverdal en muziekvereniging Advendo.

Vrijdag 27 april is in het centrum van Nijverdal de GROOTSE Nijverdalse Vrijmarkt. Iedereen kan na aanmelding hier spullen verkopen. Daarnaast is er een boekenmarkt, het rad van avontuur en de muziektent wordt gevuld met muziek van onder andere lokale bands. Zo is er 's ochtends het geluid van the Pop Rock Factory te horen. Alle informatie en het aanmeldformulier voor de vrijmarkt is te vinden op www.bruisendnijverdal.com.

Nieuw programma Koningsdag

HELLENDOORN - Dit jaar geen strijd om het schild voor teams, maar er zijn meer dan genoeg uitdagingen voor individuen op de Schapenmarkt.

Een rommelmarkt is onlosmakelijk verbonden met Koningsdag en wordt dit jaar vanaf 8.00 uur gehouden in de Dorpsstraat. Verder is voor waaghalzen de Schapenmarkt ingericht met ludieke spellen. Koningsdag zonder muziek is onmogelijk, dus ook dit jaar zal dat niet ontbreken. Ook deelnemen aan traditionele activiteiten als de ballonnenwedstrijd en de fietspuzzeltocht is weer mogelijk. Alle activiteiten zijn te vinden op de website van VVV Hellendoorn.