Afbeelding
Foto:

Oranje-magazine in Rijssen

RIJSSEN - Koningsdag komt er weer aan! Ook in Rijssen zijn weer volop leuke activiteiten voor jong en oud. Om dit alles onder de aandacht te brengen, treft u in deze krant ook het Oranjemagazine aan.

De Oranje Vereniging Rijssen brengt dit uit in samenwerking met onze krant. U ontvangt het Oranjemagazine dan ook samen met deze krant. Ontvangt u desondanks geen krant of Oranjemagazine? Geef dit dan door via www.oranjeverenigingrijssen.nl. Vanaf komende maandag 23 april zijn deze magazines ook af te halen bij de Toeristischie Informatie Punten in Rijssen en Holten, het gemeentehuis in Rijssen en bij de bestuursleden van de Oranjevereiging zelf.

Het magazine
Het magazine geeft een overzicht van alle leuke activiteiten die gebeuren op en om Koningsdag. Naar goed gebruik pakt de vereniging weer breed uit, met dank aan de vele donateurs en anderen die de activiteiten een warm hart toedragen. Zo spreekt voorzitter Olav Roeterdink zijn waardering uit voor alle inzet om de Oranjedagen weer tot een groot feest te maken voor de hele gemeenschap.