Afbeelding
Foto:

Light Sheer Diode laser nu ook in Rijssen

RIJSSEN - Judith Toeters huid- en oedeemtherapie is sinds 2011 gevestigd in Medisch Centrum Rijssen. Judith en haar collega's voeren zowel medische als cosmetische behandelingen uit om een huidaandoening en de daaruit voortvloeiende klachten te verhelpen of te verminderen. Er zijn diverse van deze behandelingen die optimaal van pas komen bij de naderende zomer.

Het wordt weer warmer en dat zonnetje doet het humeur van veel mensen goed. Echter, zijn er ook diverse ongemakken die gepaard kunnen gaan met het warme weer zoals hooikoorts. Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie geeft graag tips om deze klachten te verhelpen of te verlichten.

Therapeutisch elastische kousen
Als u last heeft van oedeem, kan dat ongemak, onzekerheid en pijnklachten met zich meebrengen. De warmte helpt in deze niet mee, hierdoor kan er meer vocht naar de weefsels stromen en als de afvoer onvoldoende is, kan de ophoping van vocht toenemen. Om deze ophoping tegen te gaan, kan het helpen om therapeutische kousen te dragen, met name in de zomer. Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie kan sinds kort ook deze kousen aanmeten en geeft u graag advies op dit gebied.

Hatsjie!
Hooikoorts, het is een veelgehoorde klacht in deze tijd van het jaar. Een loopneus, alsmaar niezen, het zorgt voor veel ongemak. Echter kunnen de klachten door middel van medical taping een stuk worden verlicht. Het tape wordt op de rug ter hoogte van de longen aangebracht en prikkelt het zenuwstelsel wat kalmerend werkt op het afweersysteem.

Aan de laser
In de zomer is het fijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste haargroei. De meest gebruikte ontharingsmethode is nog altijd scheren. Maar hoe fijn zou het zijn als de haartjes helemaal niet meer zouden terugkomen en je er geen omkijken meer naar hebt? Met de nieuwe diodelaser is dit resultaat goed te bereiken. De diodelaser is effectiever dan de reguliere IPL-laser, er zijn vaak minder behandelingen nodig en de kans op blijvend resultaat is groter. Doorgaans zijn er 5 behandelingen nodig. Tot juli is er een speciale zomeractie waarbij het laseren van de oksels €90 in plaats van €110 per behandeling kost. Laat maar komen die zomer! Meer weten over de behandelingen of advies nodig? Dan kunt u bellen met 0548-514122 of binnenlopen aan de Wijnand Zeeuwstraat 26-G in Rijssen.