Afbeelding
Foto:

Sportieve Renault Captur met de S van Sportief

RIJSSEN - Renault borduurt voort op het succes van eerdere limited editions met een bijzondere variant van de geliefde crossover Captur: de Captur S-Edition.

Renault's zelf aangegeven missie voor de Captur S-Edition is om ook juist een jong en dynamisch publiek kennis te laten maken met dit model. De Captur brengt niet alleen wat sportieve styling-elementen met zich mee, ook onder de motorkap trekt Renault de sportieve lijn door met de introductie van de TCe 130-motor met handgeschakelde versnellingsbak en een TCe 150 -motor met EDC-transmissie. Deze zorgen voor een dynamische en sportieve rijstijl.

Sportief en elegant
Zowel binnen als buiten zijn mooie touches aangebracht. Zo krijgt de Captur S-Edition exclusieve stoelbekleding met alcantara, met blauw gestikte accenten die ook elders in het interieur te vinden zijn. Verder maken de Sport Black 17-inch lichtmetalen velgen en een uitgebreid multimedia-systeem, parkeersensoren en een glazen panoramisch dak deze editie erg mooi uitgerust. Klanten kunnen ook kiezen uit zeven tweekleurige uitvoeringen, waarbij naar goed gebruik de dakkleur, beschermstrips en bodemplaten in accentkleuren gespoten zijn. Renault bracht eerder ook al een speciale Wave-editie uit van de Captur. De prijzen en introductie voor de Captur S-Edition in Nederland zijn nog niet bekend.

Maak kennis
Wilt u alvast kennis maken met de Captur of andere Renault-modellen? Kom langs bij autobedrijf Munsterhuis aan de Parkweg 143-149 in Enschede, Goudstraat 31-49 in Hengelo of Nijverdalseweg 150 in Rijssen. Kijk ook op: www.munsterhuisrenault.nl