Afbeelding
Foto:

Iconische Fiat 500 blijft jong in Young Editie

NIJVERDAL - De Fiat 500 is een waar stijlicoon. Of we nu praten over de klassieker of de nieuwste versie van de geliefde compacte Italiaan. Deze is nu ook verkrijgbaar in een unieke Fiat 500 Young Edition.

De Fiat 500 mogen we gerust scharen in het rijtje iconen dat altijd in stijl blijft. Geliefd vanwege zijn onmiskenbare lijnen. Een auto van nu, die generatie op generatie weet te verleiden met zijn gevoel voor fashion en natuurlijk de nieuwste techniek.

Young
De Fiat 500 is nu tijdelijk verkrijgbaar als Young editie, met een zeer scherpe vanaf-prijs: € 13.745 inclusief MobileDrive bonus van € 750. Wie zomers wil genieten kan de Young ook als cabrio bestellen, vanaf € 16.745. De rijke uitrusting omvat centrale deurvergrendeling, airconditioning, cruise control, in hoogte verstelbaar lederen stuurwiel, het Uconnect-systeem met 5 inch touchscreen en een radio met DAB+ en Bluetooth-functionaliteit. Voor een meerprijs van € 250 zijn ook 15 inch lichtmetalen velgen leverbaar. De Fiat 500 Young editie is natuurlijk ook leverbaar als een aantrekkelijke private lease; vanaf 199 euro per maand. Private lease biedt u de garantie van mobiliteit zonder zorgen. Zo zijn onder meer het onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen in dit vaste maandbedrag; u betaalt alleen de benzine. Zo blijft u altijd mobiel zonder onaangename verrassingen. Vraag naar de specifieke voorwaarden voor private lease.

Maak kennis
Auto Aaltink laat u graag kennismaken met de iconische Fiat 500 voor een uitgebreide proefrit of voor advies over onder meer de private lease. U bent van harte welkom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal of kijk op: www.autoaaltink.nl