Aan de voorjaarsschoonmaak met TWIMVA

ENSCHEDE - Met de zomer in het verschiet en het mooie weer in aantocht is er niets mooier dan dat uw auto er schoon en netjes bij staat. Om dit voor elkaar te boenen, biedt TWIMVA een ruim assortiment aan schoonmaak- en poetsartikelen aan. Om u op weg te helpen op dit gebied geeft TWIMVA enkele tips voor de optimale schoonmaak van uw auto.

Om deze grote schoonmaak te kunnen uitvoeren, zijn de juiste tools natuurlijk onmisbaar. TWIMVA heeft deze in huis. U vindt er bekende merken als Meguiars, Kenotek, Auto Glym, Motip en Sonax. Meguiars is wereldleider in oppervlakteverzorging. Het merk biedt een groot assortiment aan poets- en schoonmaakmiddelen voor de autoliefhebber. Zo heeft TWIMVA diverse shampoos en conditioners voor uw auto in haar assortiment. Ook de motorliefhebber kan bij TWIMVA terecht voor benodigdheden om zijn of haar motor weer te laten blinken. Zo zorgt de chroomreiniger van Peek bijvoorbeeld voor een perfect en blinkend resultaat.

Heeft u advies nodig over de juiste tools? De medewerkers van TWIMVA adviseren u graag over de producten en de toepassing ervan. U vindt TWIMVA aan Het poolman 11 in Enschede of aan de Twentepoort West 25 in Almelo. Ook kunt u contact opnemen met TWIMVA Enschede op 053-4316132 en met TWIMVA Almelo op 0546-200206.