Afbeelding
Foto:

Hypotheekadvies op maat bij Advies Arena

Sinds 2017 biedt ondernemershuis Het Kantoor aan de Maximastraat 1 in Nijverdal onderdak aan Advies Arena, onder leiding van Marco ten Zende. Als onafhankelijk financieel adviseur helpt hij particulieren én ondernemers bij het vinden van een passende hypotheek.

'Advies Arena staat voor onafhankelijk financieel advies. Dat betekent dat we voor klanten de beste hypotheek zoeken. Omdat we een overzicht hebben van bijna alle banken en geldverstrekkers, inclusief Rabobank, hoef je er als klant niet zelf meer langs. Advies Arena regelt je hypotheek dus perfect van A tot Z,' legt Ten Zende uit.

Meest geschikte hypotheek
In een vrijblijvend oriëntatiegesprek komen bij Avies Arena onder meer de woonwensen, de maximale hypotheek, hypotheekvormen en dienstverlening op tafel. Dat bereidt starters en andere hypotheekzoekers goed voor op het hele traject. Gaat de klant met Advies Arena in zee, dan stellen ze aan de hand van de wensen een advies op, zoeken daar de meest geschikte hypotheek bij en zorgen voor de hele afhandeling.

Starters
Juist voor starters is Advies Arena een goed beginpunt. Ten Zende: 'Wij merken dat starters op de woningmarkt geen idee hebben wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis. Wij regelen niet alleen de hypotheek, maar begeleiden starters van begin tot eind, zodat zij goed voorbereid en bewust kiezen. Dat geeft rust en zekerheid.'

Ondernemers
Advies Arena is er ook voor ondernemers en zzp'ers. Een hypotheek is voor ondernemers nooit standaard. Gelukkig heeft Advies Arena alle expertise in huis om ook ondernemers goed te adviseren. 'Je kunt zelfs een hypotheek krijgen als je nog niet zo lang ondernemer bent,' weet Ten Zende. 'Als ondernemer wil je bezig zijn met je onderneming en je klanten. Daarom nemen we je het hele traject uit handen en regelen het tot in de puntjes.'
Maar daar houdt het nog niet op. Ten Zende legt uit dat elke serieuze ondernemer moet nadenken over regelingen bij overlijden en arbeidsongeschiktheid. De gevolgen hiervan hebben namelijk grote impact. Advies Arena geeft passend advies, zodat ondernemers en hun familie niet voor verrassingen komen te staan.

Gecertificeerd financieel planner
Ten Zende is als gecertificeerd financieel planner aangesloten bij de Federatie Financieel Planners, die hoge kwaliteitseisen stellen. Een financieel planner onderscheidt zich van andere adviseurs door integriteit en allround deskundigheid. Advies Arena nodigt geïnteresseerden van harte uit voor een vrijblijvende kop koffie op Het Kantoor. Het adres van Advies Arena is Maximastraat 1, 7442 NW in Nijverdal. Advies Arena is telefonisch of per e-mail bereikbaar op 0548 - 859 864 en info@adviesarena.nl.