Afbeelding
Foto:

Gastouderbureau Esdoorn Hellendoorn

HELLENDOORN - Hedy Timmers is de trotse eigenaresse van gastouderbureau Esdoorn.

Het gastouderbureau is één van de verschillende disciplines van de Esdoorn groep. De andere zijn Hypotheken, Verzekeringen, Administratie, Mediation, Zoals het Hoort uw Audicien. Alles onder 1 dak, in het mooie witte gebouw aan de Ninaberlaan 81a. Gastouderbureau Esdoorn is gestart in 2007 in Nijverdal , achter bij de Aldi en zit sinds 2011 aan de Ninaberlaan in Hellendoorn. Hedy: "Wij koppelen vraagouders en gastouders met elkaar, waarbij we zorg dragen voor een perfecte match. Hierbij denken we aan veiligheid en kwaliteit. Ook dragen wij zorg voor alle administratieve zorg, zoals de facturatie, eventueel aanvraag kinderopvangtoeslag en het onderlinge contact met u als vraagouder/gastouder. Wij hebben in onze portefeuille zeer vakbekwame en zorggerichte, gekwalificeerde gastouders, die graag opvang verlenen in de woning van de gastouder of bij u in huis. Zelfs dat kan! "

Voordelen
Een vraagouder ervaart direct de voordelen bij het inschakelen van gastouderbureau Esdoorn. Flexibele opvang, deskundige gastouder, huiselijk, gezellig, kleinschalig, individuele aandacht, een vaste oppas voor uw kind, geen minimale afname van uren en u betaalt de uren welke u afneemt.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen, kijk dan eens op onze website. www: esdoorngastouderbureau.nl telefonisch kunt u ons bereiken op 0548-623003 /06-50856326. Mailen kan ook: gastouderbureau@esdoorngroep.nl Wij zijn ook actief op Facebook. Zoekt u dan op gastouderbureau Esdoorn. Dan komt u op onze Facebook site. Hierop staan veel tips en weetjes. U mag altijd binnen komen lopen bij ons kantoor. We zijn 5 dagen per week geopend. U bent welkom, de koffie staat klaar.