Afbeelding
Foto:

Bevrijdingsloop Holten op zaterdag

HOLTEN - Op 5 mei 2018 organiseert de Atletiekvereniging Holten de 34ste editie van de Bevrijdingsloop. Een activiteit voor jong en oud welke plaatsvindt op Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4, Holten.

PROGRAMMA
- 14.30 uur t/m 15.30 uur Scholierenlopen
- 15.30 uur Prestatieloop G-atleten vrouwen en mannen
- 15.40 uur Wedstrijd vrouwen senioren, mannen senioren,
Vrouwen veteranen, mannen veteranen
- 15.45 uur Wedstrijd vrouwen senioren, mannen senioren,
Vrouwen veteranen, mannen veteranen

Bijzonderheden
Op het sportpark Meermanskamp wordt de Bevrijdingsloop opgeluisterd door het Highlands Regiment Pipes and Drums en er staan oude legervoertuigen van Keep them Rolling. Voor alle jeugd deelnemers is er een leuke herinnering. Het wedstrijd parcours van de 5 en 10 kilometer is exact uitgemeten. Inschrijfgeld jeugd en G atleten € 3,-, de 5 kilometer € 5,- en de 10 kilometer € 6,-. Prijzengeld is er voor de nummers 1 t/m 3 bij de 5 en 10 kilometer in de categorieën Senioren mannen en vrouwen en Veteranen mannen en vrouwen. De prijsuitreiking vindt plaats op de locatie van de Start/Finish door de voorzitter van AV Holten na de finish van de scholieren en om 16:30 uur en 16:40 uur.

Praktische zaken
Voorinschrijven kan tot 3 mei (24.00 uur) en na-inschrijven is niet mogelijk. De startnummers liggen op 5 mei klaar bij het wedstrijdsecretariaat. Ook kunt u deze op 4 mei tussen 16.00 en 18.00 uur ophalen in het Kulturhus Holten, Smidsbelt 6, Holten. In verband met de beperkte parkeerruimte het verzoek om met de fiets of OV naar de Bevrijdingsloop te komen (NS station Holten bevindt zich op loopafstand). Meer info over deze loop en de wedstrijd vind je op: http://avholten.nl/wedstrijden/bevrijdingsloop/