Afbeelding
Foto:

Bloemenactie De Twente Zangers

RIJSSEN - Dit jaar zullen de Twente Zangers traditiegetrouw hun bloemenactie houden op de vrijdag en zaterdag voor moederdag.

Het zal de 36e keer zijn dat de Twente Zangers deze actie houden. De bloemenactie is een noodzakelijke actie om te zorgen dat het kleine ensemble koorkleding en muziek kan aanschaffen. Ieder jaar weer staan er 2 grote bloemenkramen in Rijssen. Bij iedere Emte-supermarkt een kraam. Bij iedere bloemenkraam is er ook een springkussen voor de jeugd. Ook gaan een viertal bloemenkarren weer de wijken van Rijssen in om daar de perkplanten aan de man te brengen. Op vrijdag wordt er verkocht van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag zal dit gebeuren van 09.00 tot 13.30 uur.

Groot assortiment
Ieder jaar is er een groot assortiment aan perkplanten beschikbaar. Het gaat dan om perkplanten, maar ook om diverse grote en kleine hangplanten. Het ensemble staat niet alleen bekend om de zangkwaliteit, maar ook om de goede kwaliteit van perkplanten. Ook dit jaar zien de planten er weer uitstekend uit.

Boodschappenmand
Ieder jaar werken de Twente Zangers samen met supermarkt Emte. Ook dit jaar is dat weer het geval. Bij aankoop voor € 15,- bij De Twente Zangers geeft de Emte een goed gevulde boodschappenmand weg.

Bijzondere actie
Dit jaar is er een bijzondere actie omdat Rijssen 775 jaar geleden Stad is geworden. Speciaal voor deze gelegenheid hebben De Twente Zangers met de kweker een prachtige hangplant samengesteld waar ondermeer de kleuren van het wapen van Rijssen in voorkomen. Dit jaar verkopen de Twente Zangers ook plantenvoeding bij hun planten. Zo kunt u nog langer genieten van uw aankoop van de Twente Zangers. Voor vragen over de plantenactie of eventuele voorbestellingen kunt u bellen met Jan Willem Baan. Zijn telefoonnummer is 06-24672519