Rovers, zangers en reizigers

HOLTEN - In Natuurmuseum Holterberg is de tentoonstelling 'Rovers, zangers en reizigers' te zien.

Vogels zijn er in allerlei soorten en maten. De interactieve tentoonstelling 'Rovers, zangers en reizigers' laat u vele soorten zien. Ook leert u meer over de vogeltrek en vogelgeluiden. Maak kennis met de verscheidenheid van vogels en het mooie maar ook gevaarlijke leven van vogels in het Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12.

40 jaar Hoolter Daânsers

HOLTEN - In maart 1978 werd er in Holten een folkloristische boerendansgroep opgericht. Nu 40 jaar later een mooi moment om daarbij stil te staan.

Vanaf 16 maart is er daarom een expositie te zien in Oudheidkamer Hoolt'n, Dorpsstraat 27 in Holten. Gedurende het 40-jarig bestaan zijn er de nodige hoogtepunten geweest waarvan nu een tentoonstelling is te zien. De entree van de Oudheidkamer Hoolt'n is gratis.

Schapen Scheren

HOLTEN - De schapen bij Kinderboerderij Dondertman worden weer geschoren op 19 mei.

Elk jaar is het noodzakelijk dat schapen worden verlost van hun wollen jas. Op 19 mei zijn de schapen van Kinderboerderij Dondertman aan de Meester Bosweg 5 aan de beurt zijn. Wanneer u en uw kinderen nieuwsgierig zijn naar hoe dit in zijn werk gaat, kom dan ook kijken tussen 10.30 uur en 15.00 uur.