Afbeelding
Foto:

Select Sport stopt na opheffingsuitverkoop

RIJSSEN - We hebben de knoop doorgehakt: Wij gaan stoppen met onze sportzaak in de Grotestraat te Rijssen.

De marktontwikkeling in de sportkleding en accessoires is momenteel erg aan het veranderen. De consument koopt tegenwoordig steeds meer de sportkleding via het internet. Ook leveren leveranciers steeds meer rechtstreeks aan onze klanten, en verenigingen.

Moeizame levering
Een van onze grote leveranciers, Nike, wil bepalen hoeveel, en welke artikelen we per seizoen moeten gaan inkopen. Terwijl deze artikelen, naar onze mening, niet passen bij onze klanten. Wat verder ook erg frustrerend is dat wij de meest gewilde schoenen van bijvoorbeeld Adidas en Nike niet meer geleverd krijgen. Dit omdat wij in de ogen van deze leveranciers een functionele sportzaak zijn. Derhalve moeten we dus steeds meer "nee" aan onze klanten verkopen, wat voor ons en voor de klant erg vervelend is.

Moeilijk besluit
Dit alles met elkaar, heeft ons doen besluiten om te stoppen met Select Sport, wat wij ten zeerste betreuren, maar wat voor ons de beste keuze is. Wel gaan we door met onze ski afdeling aan de Spoelerstraat, deze is geopend van november tot en met maart.

Opheffingsuitverkoop
Momenteel is er nu de opheffingsuitverkoop in de sportzaak. De winkel aan de Grotestraat 33 in Rijssen sluit medio juli dit jaar. Mochten de klanten nog in het bezit zijn van een waarde-, cadeau-, of tegoedbon, kunnen deze worden in geleverd tot 30-06-2018. Wij willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen, en voor de fijne jaren die we hebben gehad.