Enterrun

ENTER - Op 19 mei is het weer tijd voor de Enterrun die dit jaar voor de 34e keer wordt georganiseerd door de Enterse Motor Club.

De Enterse Motor Club wil met de Enterrun kinderen en jongeren met een handicap een dag om nooit meer te vergeten bezorgen. Het hebben van een lichamelijke of verstandelijke handicap is op 19 mei geen beperking. Er zullen ongeveer 40 motoren met zijspan uit het hele land deelnemen aan deze tocht. De kinderen en jongeren kunnen veilig vervoerd worden in de zijspan van de motor en het is voor hen een hele belevenis. Het ochtendprogramma begint om 9.00 uur bij het Kluphoes van de Enterse Motor Club aan de Krompatte 4. De lunch wordt genuttigd bij zalencentrum 'De Kröl' en daarna is het tijd voor het middagprogramma waarbij de deelnemers weer iets speciaals kunnen verwachten.

Akkernoabers op reis

YPELO - Op 16 mei om 12.45 uur vertrekt de bus bij het Akkerhus aan de Ypeloschoolweg 2B en gaan de Akkernoabers op reis.

De Akkernoabers zijn 55 jaar of ouder, maar nog steeds actief. Naast de activiteiten bij het Akkerhus is er ook op 16 mei de reis met de bus naar Luttelgeest. Daar aangekomen wordt er een bezoek gebracht aan een fruitverwerkingsbedrijf. Vervolgens gaat de reis naar Vilsteren om daar te gaan eten. Voor deze reis kan iedereen uit de buurtschappen zich opgeven, maar ook familie, vrienden en kennissen mogen mee. Opgeven kan bij Ina Eggerink op telefoonnummer 06 13 53 91 72.