Afbeelding
Foto:

Succes voor Next Episode Crew

NIJVERDAL - De Next Episode Crew van JONI connect |dance & sport lifestyle heeft tijdens het Hemelvaartweekend van 10 tot en met 12 mei 2018 deelgenomen aan het Europees Kampioenschap van Hip Hop Unite (Fisaf) in Praag.

Het team is donderdag 10 mei vroeg in de ochtend per bus vertokken naar Tsjechië waar op vrijdag 11 mei de eerste selectieronde plaats vond. ?Op 12 mei mocht Next Episode Crew in de ochtend deelnemen aan de halve finale waar werd gestreden voor een plaatst in de finale. Tijdens de finale mocht de top 10 voor de laatste keer hun choreografie laten zien. Ten opzichte van het duo Joshua en Nicole (dansschool eigenaren van JONI connect) die al een aantal jaren deelnemen aan Europese en Wereldkampioenschappen, was het voor Next Episode Crew de eerste internationale wedstrijd.

Spannend
Na drie spannende rondes met veel goede tegenstanders uit diverse landen zoals, Rusland, Denemarken, België en Tsjechië heeft Next Episode Crew een 9e klassering weten te behalen. ?Voor het team was het erg jammer dat er geen top 5 klassering in heeft gezeten maar toch een ervaring rijker die het team dichter bij elkaar heeft weten te brengen. Een ervaring die met een lach en een traan een ontzettend mooie herinnering is geworden. Iedereen die deelneemt wil winnen. "Een prijs is een prijs, maar een herinnering is voor altijd". Next Episode Crew is dan ook dankbaar dat zij deze reis samen hebben mogen maken. Een reis waar het delen van passie voor dans, plezier maar zeker ook hard werken centraal heeft gestaan.

Sponsoren
Dit eerste internationale debuut is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Next Episode Crew en JONI connect bedanken, TCR vervoer voor de bus, Intersport Ramon Zomer voor de trainingspakken, Coca Cola voor de bidons en het drinken en iedereen die heeft geholpen met de lege flessen actie en familie en vrienden voor de donaties! Voor Next Episode Crew bestaande uit, Joshua Rada, Miriam Molenaar, Sergio Burnama, Sanne van Diermen, Beau Funk, Nathalie Brouwer, Fleur Kroese en Nicole Grooters gaat de volgende internationale wedstrijd plaatsvinden op het Wereld Kampioenschap Hip Hop Unite in Leiden Nederland. De komende trainingen zullen dan ook voluit gebruikt worden om het team klaar te stomen voor deze wedstrijd.