Afbeelding
Foto:

Stempelspel tijdens Boeldag Rijssen,

RIJSSEN - Dit jaar is de boeldag van het Rijssens Mannenkoor weer terug in het centrum van Rijssen! De laatste jaren was men actief rondom de papier-inzamellocatie van het mannenkoor, maar mede op initiatief van het Winkelcentrum de Hoge Wal is nu weer voor het centrum gekozen.

De traditionele Boeldag komende zaterdag is altijd gezellig voor jong en oud. Er is dan ook meermaals overleg geweest om samen tot een geheel nieuwe indeling en opzet te komen. Zo moet de Boeldag nog aantrekkelijker worden voor het brede publiek. De Boeldag staat al bekend als een echt gezellig familie-evenement dat ook van buiten Rijssen altijd bezoekers weet te trekken.

Kramen
De bekende kramen staan dit jaar zowel binnen in het winkelcentrum De Hoge Wal maar ook buiten op het naastgelegen Hoge Walplein. Ondernemers zullen hier weer uiteenlopende producten aanbieden en ook de inwendige mens komt natuurlijk niets te kort op deze gezellige dag. Ook de zijkant van het centrum krijgt zo een leuke invulling, waardoor het publiek echt een gezellig rondje kan lopen. Ondertussen is er natuurlijk ook gelegenheid om binnen te lopen bij het gezellige winkelaanbod in het centrum.

Volop vermaak
Het team van het Rijssens Mannenkoor is ook dit jaar weer goed geslaagd om een breed programma op te zetten voor de Boeldag met voor ieder wat wils. Vermaak voor jong en oud dus. Een nieuwe toevoeging dit jaar is het stempelspel. Om het publiek langs alle kramen te leiden werd een ludiek stempelspel bedacht. Het publiek kan gratis meedoen en er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs brengt u letterlijk en figuurlijk in de wolken: dit is namelijk een ballonvaart boven de regio!

Hoe werkt het?
Deelname aan deze leuke stempelactie is heel eenvoudig. In de huis-aan-huisfolder of uit deze krant Hart van Rijssen kunt u een stempelkaart knippen. Deze laat u dan afstempelen in de route van de kramen. Het ingevulde formulier kunt u na afloop deponeren in de actiebus op het Hoge Walplein. De winnaar ontvangt dan bericht. Kortom, een leuke dag uit voor het hele gezin die ook nog eens mooie prijzen op kan leveren.