Afbeelding
Foto: Joni Connect

"Een prijs is een prijs, maar een herinnering is voor altijd"

NIJVERDAL Next Episode Crew heeft onlangs een reis gemaakt naar Praag. Een reis waar het delen van passie voor dans en plezier, maar zeker ook hard werken centraal heeft gestaan. Na drie spannende rondes op het EK Hip Hop Unite - met veel goede tegenstanders uit diverse landen zoals: Rusland, Denemarken, Belgiƫ en Tsjechiƫ - heeft Next Episode Crew een 9e klassering weten te behalen.

Voor het team was het erg jammer dat er geen top 5 klassering in heeft gezeten maar toch een ervaring rijker die het team dichter bij elkaar heeft weten te brengen. Een ervaring die met een lach en een traan een ontzettend mooie herinnering is geworden. Next Episode Crew en JONI connect bedanken TCR vervoer voor de bus, Intersport Ramon Zomer voor de trainingspakken, Coca Cola voor de bidons en het drinken, iedereen die heeft geholpen met de lege flessen actie en familie en vrienden voor de donaties!

Voor Next Episode Crew, bestaande uit: Joshua Rada, Miriam Molenaar, Sergio Burnama, Sanne van Diermen, Beau Funk, Nathalie Brouwer, Fleur Kroese en Nicole Grooters vindt de volgende internationale wedstrijd plaats op het Wereld Kampioenschap Hip Hop Unite in Leiden. De komende trainingen worden dan ook voluit gebruikt om het team klaar te stomen voor deze wedstrijd in oktober 2018.

Joshua en Nicole zijn JONI connect gestart omdat zij hun passie willen delen met de gemeenschap. "Waarom je dromen volgens als je ze ook kan leven! Dit is wat wij willen uitdragen en overbrengen aan onze leden. Daarom hechten wij waarde aan zelfexpressie en ontwikkeling. Want het leven is te kort om iemand anders te zijn.... LIVE LIFE THE FULLEST! Het zijn alle aspecten van dans waar wij samen een grote passie voor hebben. Zo bijzonder dat wij dit ook als levenspartners mogen delen. Wanneer wij samen dansen kan niets anders ons gelukkiger maken."