Afbeelding
Foto:

Smullen van een echt Rijssens hart

RIJSSEN - Het Home Team van Marianne van Helden heeft voor u deze keer overheerlijke Rijssense Harten ter gelegenheid van Vaderdag. En het zijn niet alleen de vaders die er van zullen smullen, maar het hele gezin kan meegenieten.

Het goede doel is het werk van Marianne van Helden, zij is uitgezonden om kinderevangelisatie andere praktische hulp te verrichtten onder de bevolking van Guinee-Bissau in West Afrika. Ze werkt daar onder andere samen met Gerda Klaver voor het project Jedidja ('beminde van de Heere') in de stad Buba, van waaruit ze (gehandicapte) kinderen kunnen bereiken in het zuidelijke deel van Guinee-Bissau. Het project is in het jaar 2003 gestart omdat gehandicapte kinderen zo maar verdwenen, omdat de plaatselijke bevolking dacht dat de gehandicapte kinderen geen mensen waren, maar 'boze geesten' die moesten worden weggeworpen!

Sponsorbudget
Er is nog ongeveer 7 procent meer geld nodig voor Marianne's sponsorbudget. U Kunt haar daarbij helpen door het bekende gedecoreerde Rijssense (Vaderhart) te bestellen voor 7,50 euro. Verras uw vader of geniet zelf van deze speciale lekkernij. Wilt u uiterlijk zaterdag 9 juni uw bestelling doorgeven, per telefoon: 0548-518986 of per e-mail: dickyhaase@kliksafe.nl. U ontvangt dan een rekeningnummer waarop u uw betalingen kunt voldoen. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een persoonlijke voucher waarmee u zaterdag 16 juni (voor Vaderdag ) tussen 8.00 uur-16.00 uur uw lekkernij bij Bakker Tijink, Roelf Bosmastraat 45 in Rijssen op kunt halen.

Sponsor
Voor enkele euro's per maand kunt u ook sponsor worden om Marianne te helpen bij dit fraaie staaltje van naastenliefde. Haar sponsorbudget loopt terug en zal dit jaar moeten worden aangevuld om haar zo nodige werk in Guinee-Bissau te kunnen voortzetten. Wilt u sponsor worden of heeft u ideeën/ suggesties voor sponsoring, mailt u dan naar marianne.guine.bissau@gmail.com. Wilt u meer informatie over Kimon en Marianne: www.kimon.nl.

Dick Tukkers