Concert Brusselzaal

RIJSSEN - Op 7 juni kunt u luisteren naar een concert in de Brusselzaal van het gemeentehuis Rijssen-Holten.

Het concert wordt georganiseerd door Stichting Stadsmuziek Rijssen. Zij hebben ervoor gezorgd dat Laura Troost en Dwarsfluitensemble Aquaflûte deze avond vullen met prachtige muziek. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis, maar er is bij de uitgang wel een collecte.

Rijssen zet
de Toon

RIJSSEN - Dit jaar wordt voor de derde keer Rijssen zet de Toon georganiseerd door het Parkgebouw, het Rijssens Mannenkoor, muziekvereniging Wilhelmina, de Rijssense Revue en de Twente Zangers.

Rijssen zet de Toon wordt gehouden op 8 juni. Het thema van deze editie is '775 jaar Rijssen rond de wereld' doelend op het feit dat Rijssen 775 jaar geleden stadsrechten kreeg. Het muzikale gedeelte van de avond is in handen van het Rijssens Mannenkoor, muziekvereniging Wilhelmina en de Twente Zangers. Zij zullen muziek ten gehore brengen van over de gehele wereld bij de Bordan Muziekkoepel. Muziek van heel dichtbij, in het dialect, zal zeker niet ontbreken. Bij de muziekkoepel worden zitplaatsen gecreëerd om de beleving van de muziek zo aangenaam mogelijk te maken. De Rijssense Revue zal met sketches en humor een extra dimensie aan de avond geven. Alles bij elkaar is het een gezellige en afwisselende programma. 'Rijssen zet de Toon' wordt gehouden in het Volkspark en begint om 20.00 uur. Er wordt geen entree geheven.