Afbeelding
Foto: Annauf

Klassieke auto's bewonderen

NIJVERDAL - Liefhebbers van oldtimers halen hun hart op tijdens de grootste Oldtimer meeting van Oost Nederland. Op zondag 3 juni heb je unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto's te bewonderen in het centrum van Nijverdal.

De organisatie is in handen van winkeliersvereniging Op naar Nijverdal, in samenwerking met de ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn). Zij bieden dit jaar een nog uitgebreider programma. Een bezoek aan deze meeting is voor iedereen zeker de moeite waard. Bezoekers halen hun hart op aan het grote aantal tentoongestelde voertuigen van toen. Voor ieder ander herleven jeugdherinneringen. Met honderden deelnemers en duizenden bezoekers is de Oldtimermeeting in twee jaar tijd uitgegroeid naar een bijzonder populair evenement met deelnemers uit het hele land en bezoekers uit de wijde regio. Dit jaar is een nog groter aanbod van de mooiste classic cars te bewonderen. Ook zullen wederom Oldtimer Trucks en klassieke brommers /motoren geshowd worden door hun trotse bezitters en presenteren een aantal lokale autobedrijven hun 'jongtimers'. Nieuw in 2018 is de onderdelenmarkt. De onderdelenmarkt krijgt zijn plek op het grote marktplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders / handelaren van zowel auto, truck als brommer- en motoronderdelen.

Het evenement is een beleving voor het hele gezin. Er is een programma voor jong en oud, waarbij klassieke auto's centraal staan.