Afbeelding
Foto:

Succesvolle Boeldag

RIJSSEN - Op zaterdag 26 mei vond, onder bijna tropische omstandigheden, de Boeldag van het Rijssens Mannenkoor plaats. De Boeldag werd gehouden in een unieke samenwerking met het winkelcentrum 'De Hoge Wal'.

Vooraf was bepaald dat een groot deel van de opbrengst van deze Boeldag zou worden geschonken aan de vrijwilligers van de Hospice De Reggestroom in Rijssen.

Verwachtingen
Zowel op het plein voor De Hoge Wal als in het winkelcentrum waren veel activiteiten. De verwachtingen voor deze Boeldag waren hoog en het uitvoerende comité had erg zijn best gedaan om het geheel goed voor te bereiden in samenwerking met het winkelcentrum. De hoop dat het weer zou meewerken was niet ongegrond, het was op De Hoge Wal zelfs 31 graden in de schaduw en de medewerkers en de bezoekers zochten dan ook regelmatig de verkoeling op. Ondanks deze hitte kwam er veel publiek af op deze Boeldag. Met de velen bezoekers waren zowel het comité als de winkeliers van De Hoge Wal erg blij mee. Er ontstond daardoor een echte win-win situatie, hetgeen waar we vooraf al op gehoopt hadden, aldus commissielid Arjan Seppenwoolde.

Opbrengst
Hoewel het juiste bedrag van de Boeldag op dit moment nog niet bekend is, bleek al wel dat de opbrengst groter is, dan de opbrengst van de Boeldagen die voorheen werden gehouden op het Industrieterrein, bij het gebouw van het Rijssens Mannenkoor. Onze hoop en verwachting voor een hogere opbrengst is daarmee bevestigd aldus Seppenwoolde. Als de totale opbrengst van deze Boeldag bekend is, wordt het bedrag dat wordt aangeboden aan de vrijwilligers van het Hospice De Reggestroom in Rijssen openbaar gemaakt.

Boeldag 2019
De organisatie van de Boeldag heeft besloten gezien het bepaalde succes de Boeldag van volgend jaar weer te laten plaatsvinden op De Hoge Wal.

Dick Tukkers

Afbeelding