Singlescafé Nijverdal

NIJVERDAL - Zaterdagavond 9 juni komen er op de Nijverdalse berg weer singles samen. Deze keer op het terras van 'Buitengewoon Lekker'. "

Oudere alleenstaanden boven de 45 jaar kunnen elkaar ontmoeten op dit singlescafe. Het is géén avond om te daten, maar om te ontmoeten en te borrelen. Geheel ontspannen en zonder verplichtingen. Geen spelletjes of speeddaten. De entree gaat via het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Singlescafe (±45-67jr) op zaterdagavond 9 juni 2018 in Buitengewoon Lekker, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. Vooraf aanmelden NIET nodig. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Deur open om 20.30 uur. Voor meer info kan gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl


De Woodstock Tribute Band

NIJVERDAL - Even terug naar Woodstock kan op zaterdag 9 juni om 20.30 uur in het Openluchttheater Nijverdal.

Woodstock werd in 1969 gehouden, maar de muziek uit het jaren 60, het hippietijdperk, spreekt nog steeds vele mensen aan. De Woodstock Tribute Band laat op 9 juni horen waarom naar nummers van Janis Joplin, Santana, The Who, Joe Cocker en Jimi Hendrix nog steeds graag geluisterd wordt. In hun show "Love and Peace are Back in Town" zullen zij de bekende nummers van deze artiesten laten horen. In de voorverkoop, via www.zinin.com, kosten kaarten € 12,50 en bij de kassa van het Openluchttheater zijn ze verkrijgbaar voor € 15,-.