Afbeelding
Foto:

Kortingen en winacties op het Expert Priezenfestival

NIJVERDAL - Expert Doornenbal aan de Rijssensestraat 280 in Nijverdal organiseert vrijdag 8 en zaterdag 9 juni een groots Priezenfestival. Ga jij naar huis met die gratis wasmachine of stofzuigerrobot? Of proef je liever de culinaire hapjes van topkoks?

Geen wereldkampioenschap voetballen dit jaar om op in te haken, dus heeft Expert Doornenbal haar eigen evenement bedacht: het tweedaagse Priezenfestival. Het is de eerste keer dat ze het organiseren, maar daarbij pakken ze het meteen groots aan. Een festijn waarvoor je eigenlijk gewoon even langs moet komen.

Gratis
Het Priezenfestival doet zeker zijn naam eer aan. Zo is er elk uur een knalaanbieding en krijg je tot wel 50 procent korting op alle televisies uit 2017. Ga je een leuke uitdaging niet uit de weg? Doe dan mee met de Robot Stofzuigerrace. Wie het snelste alle snoepjes op het parcours weet op te pakken met de robotstofzuiger, wint een Ecovacs Robotstofzuiger t.w.v. 199,00 euro. Kom je liever thuis met een gloednieuwe Samsung Quickdrive wasmachine? Geef je dan op voor de wedstrijd wie het langste op de wasmachine blijft staan. Uit alle aanmeldingen kiest Doornenbal vijf mensen die vanaf zaterdag 9.00 uur de strijd met elkaar mogen aangaan. Diegene die het het langste uithoudt, wint de wasmachine met een waarde van 899,00 euro.

Proeven en beleven
Maar er is nog meer dat het de moeite waard maakt om langs te komen. Bijvoorbeeld om te ontdekken wat voor lekkere snacks en sapjes je kunt maken met een slowcooker, blender en airfryer. Twee dagen lang maken een aantal koks makkelijke maar vooral lekkere hapjes met deze keukenapparatuur. Proeven mag! Ook is er een demonstratie met de SodaStream, de machine waarmee je zelf bruiswater, cola en cocktails zonder alcohol maakt. Heb je de smaak te pakken? Alleen tijdens het Priezenfestival kun je de SodaStream mee naar huis nemen voor een hele mooie prijs.

Giga stormbaan
Ook aan de jeugd is gedacht. Zij kunnen zich zaterdag uitleven op de 50 meter lange stormbaan en smullen van vers gebakken poffertjes. Wie een keer een elektrische step wil uitproberen, moet zeker langskomen. Vrijdag kun je op één van de zes steps rondrijden. Zo ervaar je zelf hoe het is om op een e-step te rijden. En verder zijn er veel productspecialisten aanwezig. Wil je weten hoe bepaalde elektronica of huishoudelijke apparaten werken? Kom langs en vraag raak.

Het Priezenfestival is vrijdag 8 juni van 15.00 tot 21.00 uur, zaterdag 9 juni van 9.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en meld je aan voor de winacties via facebook.com/expertdoornenbal.