Afbeelding
Foto:

Zaterdag 23 juni: Springkussenfestijn

RIJSSEN - Ook dit jaar let Rijssen op de Kleintjes. Tijdens deze koopzaterdag zijn de winkels open tot 21.00 uur en kunnen kinderen zich de hele dag uitleven op tientallen spectaculaire springkussens. Ook hebben de winkels leuke aanbiedingen.

Er komen spectaculaire kussens. Voor elk wat wils! Van klein tot groot, iedereen kan zich de hele dag prima vermaken in het centrum. Denk aan stormbanen, basejumps, leuke kussens voor de kleintjes. En natuurlijk weer gratis ijs en nog heel veel meer! Zo spelen de winkels aan en rond het Europaplein tijdens het 'Springkussenfestijn' extra in op de recente vernieuwing van het plein. Hier maakt een wervende attractie ook deel van uit en zal het 23 juni goed toeven zijn! Dit jaar komen er springkussens bij die nog niet eerder in het centrum van Rijssen te zien waren. 'Kinderen hoeven zich 23 juni niet te vervelen' stellen Erik Voortman (Voortman Mode) en Ard Schuitert (HEMA) die de kar trekken. 'We gaan voor hetzelfde mooie weer als in mei. Dan wordt het weer een heel gezellige dag en is er in het hele centrum voor jong en oud genoeg te beleven'.

Gratis lekkers
Vele ondernemers tonen hun betrokkenheid door springkussens te sponsoren. Speciaal voor kinderen worden de hele dag waardebonnen wegegeven voor gratis ijs en ander lekkers.

Overal in het centrum
De springkussens staan in het hele centrum. In de Grotestraat, de straatjes rondom de Schildkerk, Haarstraat, Elsenerstraat, Bouwstraat en niet te vergeten op het Hoge Wal plein en Europaplein.

Kom ook!
Al met al belooft het een gezellige dag voor jong en oud te worden. Wie met de auto naar Rijssen komt kan gratis parkeren op een van de vele parkeerplaatsen in of vlak bij het centrum.