Kozet Kouri
Kozet Kouri Foto:

Uw huid zomerklaar met Beauty by Kozet

RIJSSEN - Met de warme en zonnige weersomstandigheden is een goede huidverzorging belangrijk. Kozet Kouri van Beauty by Kozet geeft u graag tips en advies op gebied van passende gezichtsverzorging in de zomer.

Allereerst is bescherming van de huid met SPF 50 aan te raden op de zonnige dagen. Zo voorkomt u onnodige huidschade en wordt eveneens uw permanente make-up beschermd. Goed reinigen is daarnaast met name in de zomer cruciaal. In de warme steden wordt er gedurende de dag heel wat ongewenst vuil, fijnstof en bacteriën op de huid verzameld. Ook transpiratie en restjes zonnebrand kunnen voor onrust op de huid zorgen wanneer deze niet goed wordt gereinigd. Om uw huid glad en zuiver te houden is dagelijks reinigen en twee keer per week een exfoliërende scrub gebruiken dan ook zeker aan te raden. Dit laatste helpt de huid makkelijker vernieuwen waardoor ook pigmentvlekken minder kans krijgen. Daarnaast is een verzorgende gezichtsbehandeling tijdens de zomermaanden een echte oppepper voor uw huid. Wilt u uw huid eens goed verwennen? Boek dan eens een gezichtsbehandeling bij Beauty by Kozet. U en uw huid worden hierbij helemaal in de watten gelegd met de innovatieve producten van Oriflame.

Zomerse look
In de zomer wilt u niet al te veel make-up dragen maar er toch flawless uitzien. Hiervoor kunt u allereerst in plaats van een foundation een BB-cream gebruiken op de warme dagen. Deze voelt een stuk lichter op de huid en geeft de huid daarnaast meer voeding. Met een mooie highlighter kunt u vervolgens die zomerse glow op uw gezicht toveren. Heeft u permanente make-up? Dan is uw zomerse beautyritueel helemaal snel klaar. Overweegt u permanente make-up? In juni en juli geldt voor zowel de design eyeliner als de permanente wenkbrauwmake-up een speciale actieprijs! De design eyeliner kost momenteel €125,- in plaats van €150 inclusief één nabehandeling. De permanente make-up voor de wenkbrauwen is momenteel €175,- in plaats van €225,- inclusief één nabehandeling. U vindt beauty by Kozet aan de Esstraat 49 in Rijssen.