Gratis vermelding in nieuwe gemeentegids van Hellendoorn

HELLENDOORN - De gemeente Hellendoorn en uitgeverij Akse Media zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente.

Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Naast de digitale gemeentegids op www.hellendoorn.smartmap.nl is er ook een gratis Gemeentegids App. De gids wordt verspreid via huis-aan-huisverspreiding. Vanaf 4 juni wordt aan de gids gewerkt en kunnen instellingen en verenigingen hun gegevens doorgeven en controleren. Wie al in de vorige editie is vermeld krijgt een e-mail met daarin een persoonlijke inlogcode. Deze kan gebruikt worden om de gegevens op elk gewenst moment te wijzigen. Van wie geen mailadres bekend is nemen de makers telefonisch contact op om de gegevens te controleren. Zelf een wijziging doorgeven kan ook, via redactie@aksemedia.nl onder vermelding van gemeentegids Hellendoorn. Of neem telefonisch contact op via (0223) 673 010.

Adverteren
De verschijning van de gids wordt mogelijk gemaakt door adverteerders. Wie hierover meer informatie wil kan contact opnemen met de salesmanager via (0223) 673 121. Fraude omtrent advertenties komt helaas ook voor. Neem daarom ook contact met ons op als u twijfelt aan de echtheid van een gesprek. Als officiƫle uitgever van de gemeentegids Hellendoorn bezitten we een aanbevelingsbrief van de gemeente waar u ten allen tijde naar kunt vragen.