Afbeelding
Foto:

Hallux Podotherapie Snijder

NIJVERDAL - Voetproblemen zijn nooit leuk. De voeten zijn de belangrijke basis voor ons gehele lichaam. Wanneer er dan iets mis is, merk je dit in de totale gezondheid. Gelukkig kan Hallux Podotherapie Snijder u hierbij helpen.

Eigenlijk iedereen kan terecht bij Hallux Podotherapie, van jong tot oud. Zij helpen iedereen met uiteenlopende voet-gerelateerde klachten. Denk hierbij aan rugklachten, hielspoor, peesplaatontsteking, zenuwinklemming in voorvoet, weinig vetweefsel, overliggende tenen, jicht, hielpijn bij kinderen, ingegroeide teennagel, stijve grote teen, achillespeesklachten, beenlengteverschil en meer.

Goede oplossing
Dit begint altijd met het bekijken óf podotherapie de aangewezen weg is voor behandeling of dat u wellicht baat zou hebben bij een andere aanpak. Dit doen zij door een voettype-bepaling en een houdingsonderzoek. Ook zal geprobeerd worden om te achterhalen of de oorzaak van uw pijnklachten kan zijn ontstaan in een specifieke situatie. Het komt met regelmaat voor dat de daadwerkelijke oorzaak van een pijnklacht ontstaat tijdens sport, werk of door het dragen van niet adequaat schoeisel. Hallux Podotherapie wil goede zorg verlenen, maar geen onnodige zorg!

Het team
Het team bestaat uit een Orthopedische Schoenmaker en een Podotherapeut. Zij leveren een oplossing voor iedere voet of het nu gaat om eeltproblemen of een ingegroeide nagel, van corrigerende zolen tot orthopedische schoenen tot op maat gemaakte slippers. Ook hebben zij schoenen en slippers met uitneembare binnenzool waarin u makkelijk een eigen correctie zool kan dragen.

Kom langs
Hallux Podotherapie Snijder is gevestigd aan de Grotestraat 42, 7443 BJ in Nijverdal. Bel voor meer informatie met: 0548-201064